Korttidsutleie av spilleautomater:

Vi leier ut spillmaskiner for kortidsutleie, ønsker du den i 1,2,3 eller 7 dager er vi rette bedriften for dette oppdraget. Vi kan tilby et bredt spekter av utleiemaskiner som står klare på lager for utkjøring til dere. Vi kan levere maskiner raskt til rett tid med rett pris. Har dere planer om firmafest, kick off, konferanse, brylupp, julebord, messe, stand eller annet arrangement har vi underholdningen for dette. Send oss en epost og vi besvarer raskt med katalog som viser utleiespill med priser og annen info.


Langtidsutleie av spillautomater:

Ved ønske om langtidsutleie har vi flere løsninger for dette, leier du et spill for 3, 6, 12 eller flere måneder vil vi hjelpe deg og velge riktig maskin for din bedrift. Ønskes det bytte av maskin under leieperioden er det fult mulig og skifte til annet spill eller bytte konsept. Ved langtidsleie (over 6 måneder) blir månedsprisen lavere en ved valg av korttidsleie.


Kjøp og salg av underholdningsmaskiner:

Har din bedrift ønske om å kjøpe egen underholdningsmaskin har vi konkurransedyktige priser på mange forskjellige temaer og konsepter. Det finnes en rekke forskjellige spillmaskiner og velge mellom og plassen (kvm) du kan avse til maskin/maskiner avgjør hva som passer best inn. Trenger du hjelp til å velge maskiner ordner vi det i samarbeid.
Se menyen produkter oppe på siden for utvalg av arcademaskiner. Er det noe du ikke finner her kan du besøke vår andre hjemmeside www.abspill.no for flere maskiner og info. Du er også velkommen til og sende oss en epost eller ringe oss for en hyggelig arcadeprat.

Utsett av spillmaskiner mot provisjon:

Har du plass til overs og ønsker inntekter på denne kan vi sette inn maskiner for langtidsleie. Ved fast utsett av underholdningsmaskiner som er utstyrt med betalingsenheter som myntinnkast og Najax kredittkortbetalingssystem vil vi gi provisjon på inntekter uten at du har noen form for investeringskostnad, noe som gir null risiko og penger i kassen fra første dag.