Bruksområder

Våre spillemaskiner kan benyttes på de fleste steder der det trengs morsom og spennende underholdning. Vi har maskiner på kjøpesenter, fornøyelsesparker, puber, utstillingsmesser, utesteder, lekeland, badeland, kinoer, fritidsklubber, bedrifter, og mange andre lokasjoner.


Firmafest og julebord:

Skal det arrangeres fest på jobben har vi rette underholdningen for dette. Vi kan levere mange forskjellige underholdningsmaskiner i alle størrelser. Har dere god plass og ønsker flere maskiner som danner en liten arkade ordner vi med dette. Er plassen mindre kan vi hjelpe til å velge maskin som passer inn. Vi har et stort utvalg av spillemaskiner i vår portefølje og vi kommer alltid i god tid før festen starter.


Varemesser, kick off, konferanser og andre event arrangementer:

Skal din bedrift holde stand på messe eller event har vi mange forskjellige maskiner og tilby til utstiller. For å nevne noe populært messeutstyr som: Tivolislegge, kronespill, tivolibokser, shuffleboards, lufthockey, fotomaskiner, knipsekasse, biljardbord, pinball games, whack-a-mole, fotballspill, bokseautomater, sleggespill, arcade games, bilspill, fotoautomater, motorsykkelspill, ferdighetsmaskiner og mye annet.

Vi er ofte med leveranser til festivaler og messehaller som: Oslo Spektrum, Norges Varemesse, Thon hotell Congress, Telenor Arena, Oslo Kongressenter, Stratos, Åpen Scene, The Qube, Exporama og mange flere lokasjoiner der det arrangeres konserter og andre festligheter.
Vi hjelper dere med og velge riktig underholdningspakke til riktig pris og med rask avtalt levering kan du være trygg på og velge oss som din leverandør og samarbeidspartner. Ta kontakt for priser og annen info.


Kantiner og fellesarealer:

Har dere ekstra areal til rådighet i kantinen eller på pauserommet kan det være svært lønnsomt og sette inn en underholdningsmaskin eller to. Dette gir de ansatte muligheten for å koble av et lite øyeblikk og hente ny energi og inspirasjon, sosialt er det også. Ved slike utplassering gjelder som regel langtidsutleie, men korttidutleie er også en mulighet.


Kjøpesenter og lekeland:

Vi har mange kjøpesenter som benytter seg av vår tjenester. Ved utplasseringer på kjøpesenter gjelder som regel langtidsutleie eller salg. Ved langtidsutleie settes maskiner ut på vår regning og avtalt provisjon av inntekter overføres til kundens kontonummer, en tømmerapport sendes på epost som benyttes som bilag på overføringen. De vanligste maskiner og sette ut på kjøpesentre er kiddie ride, bamse og klo maskiner, karuseller, interaktive biler, fly og båter med tv-spill samt photo booth.

Puber og øvrige utesteder:

På puber og utesteder er det som regel mest populært med shuffleboard, arkadespill, og flipperspillmaskiner, mest vanlig avtale er langtidsutleie eller provisjonsbasert inntekstavtale. Vi har mange forskjellige flippere og arkader og velge mellom. Ta kontakt for sortiment og utplasseringsmuligheter.

Kjøpe eller leie shuffleboard:

Automat og Biljardutleie eier Nordicshuffleboard.no, ønsker du kjøpe et shuffleboard til privat bruk eller ønsker et til bedriften så ta kontakt og vi hjelper deg og velge det riktige shuffleboardet til dit bruk. Vi har shuffleboard i flere forskjellige utførelser, prisklasser og våre shuffleboard leveres i forskjellige lengder så det vil være lett for deg og plassere dette hjemme eller på jobben. Det finnes forskjellige leverandører av shuffleboard på markedet i Norge og priser varierer mye. Vi har fokus på høy kvalitet til lavest mulig pris, det er ikke alltid de dyreste shuffleboard skal velges for og få god kvalitet! Våre shuffleboard er meget driftssikre og nærmest ingen service skal til etter at det er montert og justert. Vi har hundrevis av shuffleboard stående ute hos bedrifter, private, foreninger, fritidsklubber og flere. Om du ønskes du kjøpe eller leie et shuffleboard, ta kontakt og vi finner den mest prisgunstige løsningen for deg.

Vi har shuffleboard på lager til rimelig priser, ønsker du se mer info og bilder så besøk vår hjemmeside med shuffleboard på www.nordicshuffleboard.no
Vi kan være behjelpelige med frakt og montering hvis det er ønskelig.

shuffleboard fra nordic shuffleboard

shuffleboard fra nordic shuffleboard