Om oss

Hei og velkommen til hjemmesiden arkademaskiner.no

Denne hjemmesiden eies og driftes av Automat og biljardutleie AS. Automat og biljardutleie AS har drevet med salg og utleie av underholdningsmaskiner i over 35 år, lenge før vi stiftet AB i 1994. Vi har et bredt spekter av maskiner for salg og utleie, her kan vi nevne noen: Shuffleboard, flipperspill, biljardbord, airhokey, basketmaskin, boksemaskiner, ferdighetsspill, sleggemaskin, arcadespill, rodeo oksemaskin, casinoutstyr, og simulatormaskiner som bilspill, motorsykkel og flysimulatorer.

Vi jobber tett med våre leverandører og hvis det dukker opp nyheter som vi mener vil passe for dere er vi ikke sene med å investere i nye underholdningsspill. Vi har langvarig samarbeid med kunder som Tusenfryd, Olav Thon Gruppen, Sommarland og mange andre fornøyde kunder som har gitt oss de beste referanser. Kvalitet og service er viktig for oss og vi kommer med solid kvalitet til avtalt tid hvis du ønsker og leie spillemaskiner av oss enten det er kort eller langtidsleie.

Automat og biljardutleie AS er lokalisert på Fjellhamar 10 minutter Nord for Oslo. Vi leverer underholdningsmaskiner over hele Norge og med våre gode transportkontakter kan vi levere raskt og rimelig over hele Norge på kort varsel. Er det oppdrag som ønskes utført i Oslo og Akershus leverer vi selv med en av våre lastebiler.

Automat og Biljardutleie AS har flere hjemmesider som informerer om våre tjenester. Vi eier og drifter også hjemmesider som: www.abspill.no og www.nordicshuffleboard.no

Ønskes det priser på lang eller kortidsutleie er det bare og ta kontakt, vi sender deg priser og annen info. Ønsker du råd for valg av maskiner for event, messestand, brylupp, kick off, konferanse, firmafest, julebord, sommerfest eller annet arrangement for bedrift eller privat er det bare og ta kontakt så hjelper vi deg raskt med og sette sammen en maskinpakke som overgår alt annet som eventuelt er på messen!

 

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret

Organisasjonsnummer:

971 549 823 MVA

Navn/foretaksnavn:

AUTOMAT- OG BILJARD UTLEIE AS

Organisasjonsform:

Aksjeselskap

Forretningsadresse:

Vittenbergveien 18
1472 FJELLHAMAR

Kommune:

LØRENSKOG

Postadresse:

Postboks 68
1477 FJELLHAMAR

Registrert i Enhetsregisteret:

20.02.1995

Stiftelsesdato:

05.10.1994

Daglig leder/ adm.direktør:

Terje Hansen

Kontaktperson

Rune Gilhoff
0047 455 111 55
Post@abspill.no

www.abspill.no
www.nordicshuffleboard.no