Om oss

Hei og velkommen til hjemmesiden arkademaskiner.no

Denne hjemmesiden eies og driftes av Automat og biljardutleie AS. Automat og biljardutleie AS har drevet med salg og utleie av underholdningsmaskiner i over 35 år, lenge før vi stiftet AB i 1994. Vi har et bredt spekter av maskiner for salg og utleie, her kan vi nevne noen: Shuffleboard, flipperspill, biljardbord, airhokey, basketmaskin, boksemaskiner, ferdighetsspill, sleggemaskin, arcadespill, rodeo oksemaskin, casinoutstyr, og simulatormaskiner som bilspill, motorsykkel og flysimulatorer.

Vi har i lang tid hatt et langvarig samarbeid med kunder som Tusenfryd, Olav Thon Gruppen, Sommarland og lang rekke med eventbyråer som har gitt oss de beste referanser. Kvalitet og service er viktig for oss og vi kommer med solid kvalitet til avtalt tid.
Vi tilbyr kort eller langtidsutleie.

Vi kan tilby konkurransedyktige priser med lynrask levering. Vi har drevet med underholdningsmaskiner i over 35 år og med den erfaringen kan vi trygt kalle oss en av de beste i bransjen på dette området.
Vi søker stadig etter nye produkter hos våre leverandører og investerer raskt i disse for å gi dere som kunde det nyeste og mest populære av underholdningsspill som er til leie på markedet.

Automat og biljardutleie AS er lokalisert med hovedbase i Oslo. Vi leverer underholdningsmaskiner over hele Norge og med våre gode transportkontakter kan vi levere raskt og rimelig over hele Norge på kort varsel. Er det oppdrag som ønskes utført i Oslo og Akershus leverer vi selv med en av våre lastebiler.

Automat og Biljardutleie AS har flere hjemmesider som informerer om våre tjenester. Vi eier og drifter også hjemmesider som: www.abspill.no og www.nordicshuffleboard.no

Ønskes det priser på lang eller kortidsutleie er det bare og ta kontakt, vi sender deg priser og annen info. Ønsker du råd for valg av maskiner for event, messestand, brylupp, kick off, konferanse, firmafest, julebord, sommerfest eller annet arrangement for bedrift eller privat er det bare og ta kontakt.

Vi hjelper deg og sette sammen en maskinpakke som overgår alt annet som eventuelt er og se på messen eller arrangementet du skal delta på!

 

Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret

Organisasjonsnummer:

971 549 823 MVA

Navn/foretaksnavn:

AUTOMAT- OG BILJARD UTLEIE AS

Organisasjonsform:

Aksjeselskap

Forretningsadresse:

Bølerveien 24 B

Postadresse:

Postboks 149
0620 Oslo

Kommune:

Oslo

Registrert i Enhetsregisteret:

20.02.1995

Stiftelsesdato:

05.10.1994

Kontaktperson

Rune Gilhoff
Prosjektleder
0047 455 111 55
Post@abspill.no

www.abspill.no
www.nordicshuffleboard.no
www.arkademaskiner.no